Content Finder


Nieuws | All
Nieuws

Even voorstellen: Tjalke

  27-07-2017
Quaker is een belangrijk merk in PepsiCo’s plannen voor de toekomst en Tjalke bevindt zich in het centrum van de actie. Ontdek hoe de Quaker Marketing Manager PepsiCo helpt de toekomst van voedsel en drank vorm te geven.

Mijn rol bij PepsiCo is…
Marketing Manager Quaker voor de Benelux. Samen met het Quaker team ben ik verantwoordelijk voor alle lokale marketingactiviteiten voor Quaker in Nederland en België. 

Mijn favoriete PepsiCo-merk is…
Quaker natuurlijk! Het ontbijt is een van mijn favoriete maaltijden van de dag en met Quaker bieden we veel goede, gezonde producten voor een gegarandeerd goede start van de dag. 

Als ik een PepsiCo-product was…
Ik zou Quaker Cruesli® 4 Noten zijn. Ze zeggen dat je bent wat je eet en ik eet deze heerlijke variant al sinds ik klein was.

Mijn persoonlijke PepsiCo-motto is…
Blijf rustig en heb plezier! In een hectische omgeving met veel in- en externe dynamiek en veranderingen is het belangrijk om niet te gestrest te raken, het beste van de situatie te maken en –het belangrijkste- intussen plezier te hebben.

Ik kijk uit naar… 
Quaker is een belangrijk merk in PepsiCo’s nutrition-categorie en deze categorie vormt de basis van onze verandering naar een gezonder portfolio. Deel uitmaken van onze belangrijkste motor voor groei is spannend en leuk.

Ik ben een trotste PepsiCo-medewerker omdat…
We zijn een groep getalenteerde mensen die met geweldige producten werken. Zo simpel is het!

Het moment bij PepsiCo waar ik het meest trots op ben is…
Enkele jaren geleden heb ik meegeholpen aan de start van het partnerschap van Quaker met het World Food Programme. Als onderdeel van dit partnerschap ben ik destijds naar Benin in Afrika geweest om het WFP-schoolmaaltijdenprogramma te bezoeken. Ik heb met mijn eigen ogen kunnen zien wat voor een verschil zelfs de kleinste donaties in het leven van een kind kunnen maken. Het was een enorm indrukwekkende ervaring.

Ik ben  elke dag blij voor PepsiCo te mogen werken omdat…
De PepsiCo-werkomgeving is dynamisch, creatief en geen enkele dag is hetzelfde. Samen met mijn team laat ik consumenten kennismaken met het Quaker merk en de PepsiCo- producten. 

Nieuwsgierig? Kijk dan op http://bit.ly/LinkedInPepsiCo