Content Finder


Nieuws | All
Nieuws

Quaker Cruesli® trotse partner van het Nationaal Schoolontbijt 2017!

  06-11-2017

Quaker Cruesli® 4 noten, een product dat valt binnen de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum*, is de trotse hero tijdens de 15e jubileumeditie van het jaarlijks Nationaal Schoolontbijt.
Dit landelijke ontbijtevenement heeft als doel om meer kinderen beter en gezonder te laten ontbijten d.m.v. een leuke en leerzame ontbijtactiviteit op basisscholen.

Quaker Schoolontbijt internet body pict

Enkele feiten:

  • Van 6 t/m 10 november gaan op zo’n 3.000 basisscholen ruim 550.000 kinderen samen gezond ontbijten.
  • Een box vol ontbijtproducten (brood, beleg, zuivel, thee, fruit & Cruesli®) wordt gratis verschaft aan de scholen en alle producten vallen binnen de criteria van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum*.
  • Een grootschalige PR-campagne zorgt voor nationale mediadekking met 3 hoogtepunten: maandag een ontbijt met 100 kinderen onder de Nachtwacht in het Rijksmuseum; op woensdag een ontbijt met kinderen in het Mauritshuis met de minister en de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport; op vrijdag een ontbijt met ruim 250 burgemeesters en kinderen in Nederland.

Wij zijn supertrots dat we met Quaker Cruesli® participeren in dit belangrijke event!

*http://www.voedingscentrum.nl/nl/gezond-eten-met-de-schijf-van-vijf.aspx
Een product valt binnen de Schijf van Vijf als het voldoet aan de criteria op ruim 12 nutriënten (o.a. suiker, zout, verzadigd vet, vezels etc). Zie de site voor meer informatie.