Performance with Purpose

PepsiCo hecht grote waarde aan duurzame groei op lange termijn en wil een positief stempel drukken op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit Performance with Purpose.

Performance with Purpose


PepsiCo hecht grote waarde aan duurzame groei op lange termijn en wil een positief stempel drukken op de samenleving en het milieu. Wij noemen dit Performance with Purpose. Dit houdt onder meer in dat wij ons productportfolio aanpassen en gezondere opties aanbieden, dat we toewerken naar een duurzamer voedselsysteem en welvarender gemeenschappen. Het is onze overtuiging dat we daarmee een basis leggen voor de toekomstige groei van PepsiCo en anderen helpen een gezond en succesvol leven te leiden.

Products


Wij blijven ons aanbod aan voeding en dranken verbeteren om te voldoen aan de veranderende vraag van consumenten: we voegen minder suikers, verzadigde vetten en zout toe en ontwikkelen een bredere productportefeuille waarmee we meer gemeenschappen en consumenten bereiken in wier behoeften we nog onvoldoende voorzien.
Milieu


Wij zien het als onze taak om in de gehele productieketen rekening te houden met het milieu. Dit houdt in dat wij voortdurend streven naar een lagere belasting van het milieu. Wij werken daarom continu aan het verduurzamen van onze processen en productie.


People


Wij bevorderen eerbiediging van de mensenrechten, stimuleren diversiteit en betrokkenheid, en ondersteunen de sociale en economische ontwikkeling van gemeenschappen overal ter wereld.


Netherlands Sustainability Journey


Lees hier meer over hoe wij PepsiCo’s Performance with Purpose-visie uitdragen in Nederland. 

Back to top